Zwembad en Poolhuis Katwijk

Een prachtige plek in de tuin om helemaal tot rust te komen. Onze vakmensen maken van uw tuin en heerlijke plek om te genieten van de buitenkeuken, een drankje terwijl de kinderen kunnen afkoelen in het water. Benieuwd naar wat BCP Bouw voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op!

 

Zwembad bouwen

In Katwijk hebben wij de achtertuin van deze mooie villa verbouwd. Hierbij hebben wij de wens van de klant tot een prachtig eindresultaat omgetoverd; een heerlijke plek in de tuin om gedurende de zomermaanden tot rust te komen. Een bijkomend voordeel is dat de waarde van de woning aanzienlijk gestegen. Het zwembad ligt centraal in de achtertuin en is omringd door tegels waar ligbedden geplaatst zijn. Hierdoor kan er zowel genoten worden van het zonnebaden als het afkoelen in het zwembad.

 

Poolhuis

Naast het zwembad is er poolhuis geplaatst. Het ontwerp met zwarte rabatdelen geeft een moderne uitstraling wat naadloos aansluit bij de rest van de woning. Onder de overkapping is ruimte voor een tafel en stoelen om zo ook in de schaduw te kunnen zitten en hier te genieten van een lunch, avondeten of koud drankje. Daarnaast geeft het poolhuis ruimte voor opslag van de ligbedden, de loungeset en eventueel buitenkeuken. De schuifdeuren zijn voorzien van dubbelglas en maken het gemakkelijk om spullen pakken en op te ruimen. Het gehele poolhuis wordt verlicht door led verlichting vanuit het plafon. Daarnaast is er een zij-ingang met klapdeuren. 

 

Bouwtijd

Het ontwerp voor dit project is geproduceerd door de architect. Na goedkeuring van de woningeigenaren zijn onze vakmensen aan de slag gegaan. Het totale project van het zwembad bouwen evenals het poolhuis heeft 6 maanden geduurd. Door het gebruik van duurzame en hoge kwaliteit materialen kunnen de eigenaren hier jaren van gaan genieten.