Uitbreiding woning Heijen

In Heijen hebben we niet alleen verbouwd, ook hebben we aangebouwd. De woning heeft genoten van een verbouwing in de huiskamer en keuken. Daarnaast is er uitbouw geplaatst. Om het plaatje compleet te maken is er in de tuin een luxe tuinhuis gebouwd.

 

Grote verbouwing

Wanneer je niet meer tevreden bent over de huidige woonsituatie kun je overwegen om te verhuizen, maar je kunt ook aanbouwen en verbouwen. In dit geval hebben we beide gedaan. Hierbij was het streven om de woning te voorzien van alle luxe die gewenst werd. Door direct de tuin ook mee te nemen voelt het als een compleet nieuw huis. 

 

Uitbouw Heijen

Door meer ruimte en licht te creëeren in de woonkamer geeft de woning een open en vrij karakter. Door de eettafel in de uitbouw te plaatsen kan er gemakkelijk worden weggekeken in de tuin. Daarnaast kan er genoten worden van de ochtendzon tijdens kopje koffie en de krant.

De uitbouw is voorzien van een schuifpui die scheiding tussen woning en tuin op de mooie dagen wegneemt. Het dubbelglas zorgt voor optimale isolatie.

 

Luxe tuinhuis

De tuin was niet compleet zonder een luxe tuinhuis. Omdat de tuin van deze woning nauwkeurig wordt bijgehouden is dit de ideale plek om het tuingereedschap droog te kunnen bewaren. Daarnaast biedt het tuinhuis de ruimte voor de opslag van de fietsen. Door de nieuw geplaatste poort kunnen de fietsen eenvoudig van de straat naar het tuinhuis gereden worden. De poort is voorzien van speciale, koperachtige, trespa beplating. Dit geeft een unieke uitstraling wat aansluit bij de rest van de woning.

 

Duur van dit project

Door een duidelijke planning en goede organisaties kon er gelijktijdig aan de verschillende aspecten van dit project gewerkt worden. Hierdoor is dit project in 8 maanden opgeleverd.