Gezocht: Administratieve Topper

OVER BCP BOUW

Wij zijn een warm en betrokken bouwbedrijf uit Cuijk. Met ca. 20 medewerkers zijn we een middelgroot bouwbedrijf en actief in de regio Land van Cuijk en Maasduinen. Onze werken zijn erg divers. Van een verbouwing of renovatie tot een volledige woonwijk, tot schoolgebouwen en multifunctionele accommodaties, BCP bouwt het allemaal.

Wij staan voor: bouwplannen in vertrouwde handen met de juiste zorg en aandacht, een bijzonder oog voor precisie en details. Werken volgens planning en kwaliteitseisen, gerealiseerd door vakmensen. Duurzaam, innovatief en toekomstgericht!

 

TAKEN

Als administratief medewerker ben jij de onmisbare duizendpoot binnen onze organisatie. Je bent zowel verantwoordelijk voor administratieve, financiële als receptie- en ontvangsttaken. Je controleert en verwerkt inkoop- en verkoop facturen, je verzorgt de salarisverwerking, archiveert documenten, voert de boekhouding uit, ontvangt onze gasten en beantwoordt de telefoon.

WIJ ZOEKEN:

Wij zoeken een collegiale, sociale, representatieve én nauwkeurige collega die samen met onze andere administratieve medewerker de verantwoordelijkheid draagt voor een volledige en tijdige projectadministratie en boekhouding. Als koppel zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt en sparren jullie samen over hoe we verder kunnen innoveren en verbeteren op financieel en administratief gebied.

JIJ BRENGT MEE:

·         Je hebt MBO+ niveau;

·         Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, meer mag

·         Werkervaring als administratief medewerker

·         Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor details;

·         Goede communicatievaardigheden;

·         Affiniteit met de bouw- en technieksector is een pré

·         Ervaring met de software van Exact (AEC / Globe / Online) is een pré

 

WIJ BIEDEN:

·         Salaris en inschaling conform Bouw cao (Schaal 3: €2.638 - €3.564);

·         Een veelzijdige en afwisselende functie;

·         Een grote zelfstandigheid;

·         Een hecht en loyaal team met een collegiale en ontspannen sfeer.

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robin Heijna 06-47641654.

 

Interesse in de functie van administratief medewerker bij BCP Bouw?

Stuur ons een mail naar: r.heijna@bcp-cuijk.nl

 

Reageren op deze vacature kan tot en met vrijdag 4 februari 2022. Uiterlijk 11 februari zal je een reactie op je sollicitatie vernemen.